Vitaminizuotų užkandžių gaminimas

Gruodžio 12 dieną 4A ir 4C klasių patalpos virto vitaminizuotų užkandžių gaminimo erdvėmis. 4C klasėje buvo ruošiami tradicinės graikų  salotos ir desertas. Taip pat  klasėje įvyko pokalbis apie Graikiją, jos klimatą, meną, virtuvę ir kt. 4A klasės mokiniai iš pasirinktų ingredientų pasitelkę išmonę gamino individualias mišraines.

Kadangi gaminami patiekalai turėjo būti ne tik skanūs, bet ir naudingi, per šį renginį sveikatos priežiūros specialistė priminė mokiniams, kokių vertingų maisto medžiagų bei vitaminų yra daržovėse, vaisiuose, varškėje ir kituose salotoms pasirinktuose produktuose.

Buvo labai smagu – tiek gaminti patiekalus, tiek ragauti juos bei vaišinti klasės draugus ir mokytojas.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė L. Slotvinska